Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Alvins första tand – Äntligen!

Ikväll, den 5/1-12 tittade Alvins första tand ut! :D … Och gissa vem som hittade den!? ;D … Me!

Han har varit så gnällig och jobbig, sovit dåligt (inget alls), vägrat äta, varit klängig och velat va i famnen hela tiden.

Han har även varit irriterad, och då menar jag pubertet/PMS- irriterad! Gråter och skriker för allt å hur mkt man än försöker få honom på bra humör så skriker han ännu mer..

Sen ska han tvunget stoppa ALLT i munnen… kvittar om det är mobil, kamera leksaker… ja, mammas tår funkar jätte bra dom med! ;)

…Men, det sägs ju bli bättre efter att första tanden kommit fram.
Så nu hoppas jag verkligen det är så för annars vet jag inte hur mkt min hjärna pallar med…

Jag menar, jag tog fel buss idag tex. Skulle med 1an men för bråttom som jag hade tog jag 21an istället..

Ja, för det såg ju verkligen ut som 1an i mina ögon när jag klev på.. Tror inte min hjärna registrerade 2an bredvid! ;D

frsta-tanden_22507489


EDIT – Hur lyckades ni få bild på första tanden?? Alvin vägrar öppna munnen så jag kan fota!

Blir jätteglad för tips tack! :)

En reaktion på ”Alvins första tand – Äntligen!

  1. grattis till tanden – det är en jäkla massa mer tänder som skall poppa upp (hoppas det blir bättre på Astrids nästa tand,hon var förjäklig på första) Få honom att skratta eller sukta honom med en sked och ha kameran i högsta hugg. lycka till
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = tre