Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ännu mer gjort!

Jajamänsann, idag har jag fått mkt gjort! :D … Plus att imorgon kl 3 har man möte! :)  .

Jag kom nyligen hem från stan. Drog iväg en sväng och lämna syrrans papper till FK. Efter det drog jag in på söder och in till den nya butiken som öppnat, FINE. Fick med mig ett jätte sött armband och jag ÄLSKAR butiken!

Nu vet jag inte om det är koreaner,vietnameser, japaner eller kineser som äger den men Det kvittar! Det jag vill komma fram till är att varorna (misstänker jag) kommer från där dom är ifrån. Och gissa hur länge jag har letat efter en sån butik!

Sakerna är skitsnygga! Och där finns jättefina Hello Kitty saker!

Kameran är på Laddning så jag visar er armbandet sen.. Men jag rekommenderar för er smyckesälskare och er andra faktiskt, finns hur mkt som helst, att gå dit om ni någongång kommer till Helsingborg!! :)


EDIT – här är det nya armbandet jag köpte idag. Själva armbandet kostade 30kr och bokstäverna+stjärnerna kosta 10kr/st . Så allt gick på en HUNDRING!! (100;-) … ;D

DSC_0769DSC_0771DSC_0778

En reaktion på ”Ännu mer gjort!

  1. jag älskar också saker därifrån :D dom har hur mycket gulligt som helst :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × åtta =