Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Äntligen bild på de!

Ja efter lite (läs skit mycket) trassel och försök lyckades jag till slut…

Inte världens bästa bilder men man ser i alla fall!

DSC_1476

DSC_1478Bebis har i 7:nde månaden fått 4 tänder!

F.Y.R.A ????

Synd jag inte fick en bra bild på båda tänderna i nederkäken… :/

Min lilla kanin!

En reaktion på ”Äntligen bild på de!

  1. NAAWWW, blev ju bra bilder ju! dom syns! åh så söööööööt :D snart kan han äta en hel kycklingben med dom där tänderna thihih :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 3