Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

ÄNTLIGEN ETT PLUS!

Hej å hå!

Det har gått mer än 1 månad sen jag skrev något här men jag har med mening ignorerat bloggen under denna tiden! Jag har verkligen velat skriva, VARJE DAG! Men jag bestämde mig för att vänta!

I februari fick jag reda på världens bästa nyhet! En nyhet som vi väntar på i 4 år!

Jag är äntligen gravid!
Alvin ska äntligen få ett syskon!
Lyckan! Kärleken! Åh allt!

Vi är så glada! Jag kan inte ens beskriva känslorna!

På samma gång ÄR jag livrädd, och har varit super nervös och rädd sen jag fick veta att jag är gravid.

Min viktnedgång resulterade i graviditet! Ett mål som jag haft i 4 år! Viktnedgången tog jag aldrig riktigt tag i på riktigt förrän i oktober -15!

Efter 15kg minus fick jag mitt PLUS!

När vågen visade 83.6kg var jag strängt bestämd att ca 10kg till skulle bort. Jag hade ju känt mig lite illamående och trött, haft lite ömma bröst men inget märkvärdig. Mensen var sen men det var inget nytt.

Har man PCO så har man i princip alla graviditetssymptom som det bara går att ha! Så det var det sista som kom upp i mitt huvud.

Dessutom hade jag hunnit söka in till skola för att plugga till medicinsk sekreterare till hösten! Är t.o.m kallad till intagningsprov! Haha!

Så har det alltid varit för mig när jag planerat!

Jag borde slutat planera graviditeten för länge sedan för livet planerar ändå åt mig!

Yeey!! Jag längtar så!
Igår gick jag in i vecka 14!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = tolv