Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Because I’m worth it…

Var uppe på mammas jobb i onsdags och fick med mig lite fint. Bland annat dessa blommorna (som inte är äkta) som passar in skitfint till köket.. Och mamma köpte lampan som ni ser på bild här nere till mig. Passar skitbra till köket den oxå.

…Sådär fint på köksfönstret ni vet! :)

DSC_0275

DSC_0274

DSC_0272

…Sen igår var jag och förlängde mitt mobilabonnemang på The Phone House. Så då fick denna snyggingen följa med mig hem! :D

En Samsung Galaxy SII som jag är jätte nöjd med än så länge… Tänkte välja mellan HTC Sensation XL eller Galaxy:n. Antingen 4G eller 3G. Men för min del visade det sig att 3G passade bättre än 4G.

Kameran är jag nöjd med som faaan! :D … Ska slänga in en bild eller två lite senare…

DSC_0278… Tog mig lite tid innan jag bestämde mig för vilken färg jag skulle ta. Den vita var oxå snygg. Men som vanligt höll jag mig till det jag alltid gör annars – Svart!

… Nu ska jag göra vid lite innan vi får hem lite gäster. Kusinerna kommer på besök! :D ♥


Later!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 10