Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Bloggar på Minbebis – Bitterpappan

Har snokat runt nu lite på andras bloggar och måste säga att här finns verkligen sjukt många bloggar som är riktigt BRA!

Sånna bloggar ni vet som man fastnar för direkt från att ha läst första raden.. Jag måste ju få säga att Jag (som många andra) har ju mina favvobloggar som jag gärna inte kan slita ögonen från.. En av dom bloggarna är Bitterpappan . Fastar verkligen i texterna han skriver varje gång. Och inte är det sånna random texter som ni hittar hos bl.a. mig utan verkligen genomtänkta och intressanta. Sånt som borde uppmärksammas mer runt om i världen och runt om hos oss människor och vår omgivning. Därmed skriver han även (som alla andra) om vardagarna, om sin dotter osv. Riktigt bra blogg!

Om ni inte varit inne å kikat på den än så rekommenderar jag starkt att ni gör det. Ni hittar den här ovanför där det står med fetstil Bitterpappan…

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − sju =