Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Bonjela Teething Gel

Hejsan Hoppsan. Här är jag igen! :)

Skrev ett inlägg tidigare idag men jag ser att det inte kommit upp.. Konstigt! .. Ändrade Designen igårkväll (som ni ser) .. va tycks??

Lite enkeländring bara.. Är inte helt färdig än, eftersom det blev en sen ikväll igår. Så jag tänkte fortsätta idag men har inte funnit någon tid till det… Dagen har bestått av städning, städning och lite mer städning. Passa gnällunge och fixa med lite annat..

… OCH en sak till! Kommer inte ihåg om jag nämnt det tidigare men för några dagar sen beställde jag hem Bonjela Teething Gel från sidan TheEnglishShop. Hittar inte den någon annanstans här i sverige så den fick komma hem från England så mkt som jag fattade det??

Det är en Gel som man applicerar (masserar in) på bebisens tandkött, som ska lindra smärtan/svedan när en bebis har tandspräckning eller vad det heter.. Vi har provat på Alvin idag och det har väl varit liiiiiiite liiite bättre men den ska ju appliceras var 3 timme.. Å vi har applicerat den 2 gånger idag bara.. Så vi får invänta och se hur det går..

Och billigt som fan var det oxå! 49kr/st.. Jag beställde hem 2st . Så det blev 98kr för båda + frakten så det blev 128kr sammanlagt!! Hur billigt som heeeelst! Nu får vi bara hoppas att det hjälper, men som jag har sett (på andras kommentarer om gelen) så ska den vara jätte bra och har hjälpt många småbarnsföräldrar (underlättat både för dom och bebisarna)

Såhär ser den ut och finns att köpa på hemsidan som ni hittar här uppe annars klicka här.

bonjela-teething-gel

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 4