Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

BUZZ BUZZ I LOVE IT!

En nyfiken jag bestämde mig för att prova på det nya balsammet så det blev en sväng i duschen… :D

Asså jag måste vara ärlig, jag har provat mååååååånga många balsam till håret och alla har gjort mitt hår tungt och ganska fettliknande… Men nu är det faktiskt inte alls så… Mitt hår är jätte mjukt och LÄTT! :o

Jag måste alltid föna mitt hår då jag får huvudvärk lätt.. å det brukar resultera till värsta elektricitethåret kan man säga…

Nu har det blivit liiiite elektricitethår fortfarande MEN inte alls mycket… Det påminner mig faktiskt om när man varit hos frisören å fått håret tvättat å sånt.. Ni vet den mjuka känslan i håret när man gått därifrån..

Lent, flygit och hur mjukt som helst.. Sådär så man bara vill gå å klappa sig själv på huvet hela dagen… Haha

Ja jag vet, kan va lite crazy ibland men erkänn, ni brukar oxå känna så!! :D

DSC_0401

… Vill du oxå bli en Buzzador och få nya saker gratis hemskickade?? Gå in här och bli medlem!

Det är skitkul att få prova nya produkter som kommit ut/ska komma ut i marknaden och sen buzza till andra! Lätt oxå! :D … JOINA!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = två