Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

CDON.COM BE MY FRIEND!

Ok nu så ska jag SNART sluta klaga…

Jag hittade faktiskt på CDON.com att man kunde köpa hem kameran och betala i November. Nu håller jag tummarna på att dom accepterar det så. Vilket dom verkar ha gjort eftersom jag fick en orderbekräftelse och om beställningen inte va beviljad så skulle jag fått ett meddelande direkt när jag klickat på SLUTFÖR KÖPET… Så nu håller vi tummarna!

mbssdddd

3 reaktioner på ”CDON.COM BE MY FRIEND!

  1. Hahha det är verkligen inte lätt hehe när han är lika envis som hans mamma hhhahhah jodå allt är bra eller nej egentligen inte eftersom jag är fucking arbetslös det suger:( hahha jag vill starta ett eget företag men har inte så mkt pengar ahahaha kram

  2. Heeeeeej Emma! :D
    Joo de e jättebra med mig, hehe ja han växer på å blir bara busigare å busigare.. Du vet han är en sån riktig KAN SJÄLV ALLT så envis?? JAPP! undrar var det kommer ifrån ;P hehe
    Allt bra med dig??
    Pussen

  3. Hej nur är allt bra med dig? jag seer att lilleman växer för fullt hehe puss o kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 5 =