Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Dagen i Bilder!

Först va Mini lessen… Såfort vi kom ut kom leendet på läpparna..Och jag? Ja,mitt ben kliade förmodligen?!

nmnmnm

Leendet på läpparna! Han får sitta upp och seeeee en massa intressant! Och här ser ni min vän A.

jkyt

Mamma mobilbloggar… Mini blir trött å lite gnällig. Ger honom flaskan och han somnar. Sov resten av tiden vi va ute :)

luiluil

Vi satt där en stund till efter och gick en runda till sen.. Det började bli lite kallt så vi drog oss hemmåt.. Härlig dag ute var det vilket fall som helst!

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − fyra =