Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

De där bilderna alltså!

Nu, äntligen har jag fått upp dom! Tog mig några 100 år bara…

Design 7

DSC_0742

Ö&B, Lovie – 29;-

DSC_0747

Ö&B, Lovie – 15;-/st

DSC_0748

… å så dessa, mina favoriter. Även dom är från Ö&B, men priset vet jag inte.. Inte dyra iaf.

:)

… frästen så kom jag hem med nya kläder till Alvin idag från KappAhl och Lindex.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = tolv