Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Detta med videoklipp…

Jag har fortfarande inte riktigt förstått detta med hur man laddar upp ett videoklipp här på bloggen?
Inte heller fått några svar?

Var vänder man sig?
Jag har försökt gång på gång ladda upp men det kommer upp ett ”felmeddelande” där det står att det inte går att ladda upp. Förstår liksom inte varför?

question-mark-1019935_640
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 8 = sexton