Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Drar av håret snart!

Öhh! Ungen har ju blivit helt nattgalen ju!

Igår kväll somnade han först vid halv 11. Gissa om jag blev glad då? Uhh ja! Tänkte, fan va skönt, äntligen en natt men bra sömn! … Men nej, den glädjen försvann snabbt. Vid 12 vaknade han igen, var hur pigg som helst och ville hoppa en massa.. Som tur (tänkte vi) varade inte länge då han somnade om runt halv 2. Så vi gjorde oss redo för sängen… å då, ja då hade han tagit en 5 minuters powernap bara och var igång igen!! Hur pigg som helst!!

Så vi satt uppe till kl 5 imorse! Vaknade sen igen halv 10…

Har väl bara varit hemma, inte gjort nått speciellt. Lillebror och jag var iväg på Maxi innan ikväll och köpte lite nödvändiga saker. Som hårfärg till exempel! … Färgade håret för någon dag sen utan att inse att jag tagit INTENSIVT RÖD och inte BRUN/SVART RÖD.. Å tro mig! Min utväxt är RÖD!! Alltså som färgen RÖD av blod!! Skitfult förfan!

… Köpte två st då jag tänkte att den andra får stå till utväxten sen.. Mitt hår har blivit CREYJZII!! Växer som ogräs nuförtiden! ;D

Fillidutt har somnat (halv 11) .. så nu sitter jag faktiskt och väntar på att han ska vakna… Galet ellerhur?

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 7