Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Egen sylt/marmelad utan socker!

Jag har experimenterat lite själv nu och är ganska stolt!

Faktiskt! 

Det var typ världens lättaste sak och många har säkert gjort det själva många gånger. Men ändå, jag är lite stolt över att jag för en gångs skull kom på något själv utan att leta recept på nätet! Haha

Jag gjorde egen ”sylt” eller ”marmelad” eller vad det nu kallas och vilken skillnad det nu är på de två.

Av hallon och blåbär! 😊🖒

Tidigare har jag bara kokat ihop lite hallon och blåbär, sen använt det i gröt, yoghurt osv. Men jag saknar något lite mer ”fast”. Att bre på macka eller så. 

Så jag experimenterade lite och la i vaniljpulver och väldigt lite fiberhusk. Hällde över i en glasburk och lät det svalna. Sen blev konsistensen faktiskt sylt/marmeladaktig! 😃🖒

Här hade jag precis hällt över den i burken så helt tjock var den inte då den fortfarande var jätte varm.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 4 = tretton