Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

En hel vändning på livet!

Idag gjorde jag det! Jag gjorde det verkligen!! Å jag kan inte fatta det!!

Det var nog det största jag gjort hittills!! .. Nu börjar livet ändras! Till det bättre hoppas jag! …

Jag är ledsen, jag kan just nu inte skriva här vad det handlar om… MEN!! …det kommer nog bli stor förändring!

P.S – bilderna har inget med texten att göra!

image
image

Uppdaterat från mobilen (WordPress for Android) // MyBabySunshine
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = femton