Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

En promenad med bärsele & en massa presenter!

Hejsan allihopa! Mysig dag idag :) synd det inte var så speciellt fint väder men ok..

Idag gick jag ut en runda med Alvin när han vaknat. För första gången med bärsele! hehe har längtat efter att få bära runt på honom i den. Vi skulle till Willys och köpa flaskborste som vi kunde ha hemma hos mamma och pappa. Mormor har redan en :)

Men willys hade hunnit stänga innan så vi gick en liten runda istället :) Vågade inte vara ute för länge med honom eftersom han badat innan och det blåste kallt ute. Han somnade i bärselen :) så söt!

När vi kom hem blev det en dusch för mig.. jätte skönt! Sen fixade jag håret och sminkade mig bara för att få känna mig lite fräsch hehe ;) Och precis när jag satt mig vid datorn ringde dom och sa att dom kommit hem till mormor så jag fick packa ihop och dra hit (ja, jag är hos mormor nu :) ) .. och hungrig är jag oxå känner jag nu … åhh!

Lilla bebisplutten har fått presenter av morbror, hans fru och kusinerna. Haha han fick oxå två gummiankor och en liten kanin. Ankorna kan han använda senare när han blivit tillräckligt gammal för att leka med dom i badet och kaninisen är som en liten lampa :D Den lyser rött! jätte sött.. Han fick även 2-3000kr . vet inte exakt hur mkt. skämdes lite när han gav mig alla sakerna. Hehe han blir ju helt bortskämd med saker och pengar ju! :D Hittills har han fått över 4500kr .

Ska se om jag lyckas lägga upp bilder på presenterna imorgon så ni får se :) allt ligger i en påse i rummet. ♥

ddfgdfgd

2 reaktioner på ”En promenad med bärsele & en massa presenter!

  1. vad söt :D :D går det bra med bärselen? vill också ha en senare när hon blir lite lite äldre :) Min bebis fick 5000 av min bror! jag ville inte riktigt ta emot så mycket pengar! men man måste när det är en present! våra barn blir bortskämda heheh♥ så är det när man är en bosnie!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − = ett