Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Fallande flygplan

Hej från Bosnien allihopa!

Igår eftermiddag var vi framme och resan gick väl bra.

Lite jobbigt bara då jag inte fick ha med sulkyn ända fram till planet vilket resulterade i att jag inte kunde få sulkyn när vi kom fram så det blev lite jobbigt med Elvin i famnen, hans väska och bagaget plus en stor påse från DutyShop. 

Som tur fick jag hjälp av folket och alla släppte fram mig till kontrollen först. Förbi där hjälpte en kille mig att fälla upp vagn och hämta det stora bagaget till mig. 

Kan säga att jag är evigt tacksam för det!

Vi blev hämtade av svägerskan och hennes man.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Umgåtts med släkten, druckit kaffe och tagit det lugnt bara. Alvin älskar det och springer till nästkusinerna stup i kvarten!

Jag blev lite rädd precis innan landning när turbulensen började och flygplanet bokstavligt talat föll. Alvin klagade på att det kittlades i magen så det blev lite panik där i slutet.

Tack och lov var det ”bara” turbulens!

Självklart fick vi till några selfies också!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 0