Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Fel i förra inlägget…

Datorn e på laddning i köket å jag har lagt mig så de blir ett kort inlägg från mobilen. Inte världens bästa för de e så pillit å jobbigt. Men jaja.. Jag märkte det blev fel i förra inlägget när jag uppdaterade, under bilden med hunden. Där ska inte stå ”Nu ska jag gå ko” utan ”Nu ska jag gå kolla blodsockret…” Bara så ni vet :) GONATT <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = tio