Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEN!!!!

Hihi :D juuuuuuu jaag veeet! Skiiiiiit dålig uppdatering här ja!!
Har varit för mkt planer och känslor inför studenten så jag har fokuserat mer på det än något annat :)

Helt underbara två dagar har jag haft nu! Hade gärna spolat tillbaka tiden bara för att få uppleva det på nytt!
Är lite lessen över att jag inte betalat in till flaket för säkerhetsskull.. Visste ju inte ifall jag skulle föda tidigare eller senare så jag betalade aldrig in det ifall det va så att jag missade studenten..

Men ja, vilket fall som helst så hade jag en uuuuunderbar dag… Firade först i skolan, därefter med släkten!
Min lilla älskling tog oxå studenten! Hahaha xD

… kommer upp bilder lite senare idag!

Funderar på att sticka iväg en runda till väla med Alvin men har ingen lust att åka dit själv och alla verkar så upptagna idag så man vet inte vem man ska fråga.. :P

Får hitta någon på vägen!! haha

Pusss så länge ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 2