Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Förbereder för kalas

Imorse fick jag en chock när jag vaknade! Minns inte sist jag sov till kl 10.00! 

Detta resulterade i ont i hela vänster sida av nacke och huvud samt hela ryggen! Förstår inte riktigt vad som kan vara fel på min nacke?

Jag fick hem röntgensvar i förra veckan där det står att allt ser bra ut. Detta var dock vanlig röntgen. Inte MR! Vilket inte visar nervkläm som det gör med magnetröntgen! 

I januari gjordes magnetröntgen på huvudet som tack och lov såg bra ut men jag förstår inte varför man inte röntgade nacken på samma gång då?

Det har ju blivit bättre på något sätt. Jag märker att det sedan jag gått ner i vikt lite mer och verkligen hållit mig borta från kolhydraterna så har det blivit lugnare. Det kommer dock dagar, som idag, där jag har ont och då hjälper värktabletterna knappt nånting. Men sen har vi den veckan i månaden också. Så kan ju vara hormonerna som spökar!
Men ja, till något helt annat nu då!

Vi har precis kommit hem efter att ha varit och handlat lite till Alvins kalas. Köpte mest engångs tallrikar, bestick osv. Köpte med mig lite godis som jag tänkte göra små godispåsar av till barnen. Alla 3 får vars en överraskning i påsen också!

Vi hann även ringa och beställa tårta imorse också! Så skönt att ha det ur vägen. Måste bara laga en liten till mig själv. Vill så gärna ha något gott till kalaset jag med! 

För övrigt ser det ut som världens bombnedslag här hemma så jag får väl tillbringa denna fina dagen åt städning! 😔

Ska bara äta lite innan!

Slängde ihop stekta ägg med purjolök och en kopp ”fettkaffe” med kardemumma och kanel i! 

Så gott!

Halvt uppäten! 🖒

Matchat koppen med tröjan! 😂

En reaktion på ”Förbereder för kalas
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = elva