Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Glatt överraskad!

Igår efter jobbet åkte vi ner till stan innan mannen skulle jobba för jag såg att dom hade ett väldigt bra erbjudande på Guldfynd, på utvalda smycken. Om man köpte ett halsband fick man ett likadant armband på köpet! Jätte fina!

I och med mannens syster fyller år den 17 december och kommer vara här då tyckte jag det blev en jätte bra present till henne! :)

Under tiden som den trevliga kvinnan i kassan slog in paketet stod jag och tittade på klockor. Där fanns en klocka som jag tyckte hade så fint armband så jag nämnde bara för mannen att en sån klocka har jag letat efter sen 2011 då jag var i Bosnien och kommenterade att den var jätte fin.

Sen tänkte jag inte speciellt mycket på det utan gick och skulle betala presenten. Då ber han den andra kvinnan som jobbar där ta ut klockan, ber mig sen att prova den och säger bara Perfekt, vi tar den också!

DET mina vänner blev jag väldigt förvånad över!
Han är inte den där typen av kille som brukar vara speciellt romantisk av sig. Han är självklart kärleksfull och en underbar både pappa och man. Han visar kärlek osv. men han har svårt för den biten med blommor och presenter vid random tillfällen. Överraskningar är inte hans grej!
Så jag, ja, jag blev glatt överraskad måste jag säga! :)

Det är ingen märkesklocka! Den var heller inte dyr! Men, den var (och är) helt perfekt!
Precis en sån som jag önskat mig! :)

_DSC0170
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− åtta = 1