Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

God Morgon!

Efter några snooz i sängen imorse är jag nu uppe! … Ska bli svårt att vänja sig vid att gå upp tidigt i fortsättningen! Haha

Nu när jag tänker efter så har jag haft en jäkla tur med Alvin! Visst har de hänt att han vaknat tidigt å tvingat upp oss oxå men inte många gånger alls . Oftast, när han vaknar tidigt sitter han i sängen och leker tyst för sig själv, utan att vi ens märker det.

Så ja, jag är väl inställd på att sova från 22/23 till 10/11 … Haha

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = ett