Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

GoMorron Halv 12!

Har här vi bytt på dygnen förstår ni.. Eller ja, nästan!

Vi somnar 2-3 och sover till nu, eller längre? :) I alla fall efter att alla somnat blev jag kvar med Alvin själv. Tyvärr blev det inget bloggande då Alvin inte mår bra..

Han hostade galet igår och andades hemskt. På det hade han även täppt näsa så han inte kunde äta något.. Det ända han höll i munnen var nappen. Han höll den på sidan för att kunna andas… Tåriga ögon och helt nere var han. Det gjorde jätte ont i mig att se honom så.

Han fick te och panodil. Men hur mkt hjälper panodilen mot hosta?? – Teet var speciellt för hosta så det släppte lite på honom..

…Nu är han väl bättre? Han hostar inte som igår och han är inte lika täppt i näsan. Men det var han ifs inte igår morgon heller. Så det kan ju komma ikväll.. :/

… Ja, kaffet väntar och jag är jätte hungrig..

Hej så länge!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × åtta =