Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Gonatt mina kära!

Ikväll hade det inte alls suttit fel med film och mys… Lite kramar under tiden och massa goooooosssssss!

Men snart… snaaaaaaaaart!... ska jag fan i mig krama sönder mina armar runt om dig! :D

Nu… sängen – å krama kudden istället lixom! ;D

tumblr_lo1ck8kdtz1qaodr1o1_500_large_156742264_163508273

GoNatt & Sov så jäääääävla gott!för det ska jag! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fem = 40