Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Gonatt mina kära!

Ikväll hade det inte alls suttit fel med film och mys… Lite kramar under tiden och massa goooooosssssss!

Men snart… snaaaaaaaaart!... ska jag fan i mig krama sönder mina armar runt om dig! :D

Nu… sängen – å krama kudden istället lixom! ;D

tumblr_lo1ck8kdtz1qaodr1o1_500_large_156742264_163508273

GoNatt & Sov så jäääääävla gott!för det ska jag! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = sjuttio två