Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

HAJJ MINA VÄNNOR!

Dagen har väl varit ganska så fullspäckad av ingenting typ??

Eller ja, barnpassande har det varit en del… som alla andra dagar? … Imorse snackade jag med älsklings syrra, därefter med honom och hans mamma fram till 2.. Mormor va här hon med så det var värsta släktsamlingen på skype! ;D

Mormoren stack sen vid 3. Så jag tog fram potatisarna och började skala. Haha blev jag som lagade käk idag. Vad bestod den av?

Joo, Potatismos, köttbullar, kycklingbitar och schnitzel + gräddsås till det hela! ;) … Ja, joo jag letade efter det snabbaste man kunde göra. Igår lagade jag min favoriträtt Korvstroganoff så det fick bli nått annat idag…

Därefter stack vi till murmuur och kom faktiskt hem för en stund sen.. Blev en kopp kaffe och lite tvtittande hemma hos henne…

… Nu ligger jag och Alvin i sängen och leker… ska strax byta på honom, tänkte bara slänga in ett inlägg när jag ändå är vid datorn..

Hej så länge! ;)

DSC_0670
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × två =