Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Är rött bara för tjejer??

Heeeeeej! Idag är vi i Landskrona hos moster, hennes man och kusinerna! :D

Började med att besöka moster på frisörsalongen! Blev ett litet klipp för mig. Bara toppar å uppklipp. Ingen förändring i övrigt.

En sväng in på KappAhl oxå. Blev 3 bodys, 3 mjukisbyxor, två dreglisar och 2 tröjor – en till mig å en till mammsen…

Nu ska vi äta så det blev ett lite slarvigt inlägg då de kallar på mig hela tiden…

Hörs seeen! :D

Här kommer en bild på mitt hjärta. Detta är en del av högen vi köpt idag..

Vad tycker ni, ser han flickig ut? Jag fick lite kritik om varför jag köpt rött, det är för flickor….

Jag tycker inte så i alla fall… Ni då? Vad tycker ni??

image

…Posted by using WordPress for Android

En reaktion på ”Är rött bara för tjejer??
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sex = 42