Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Har inte lagt ner bloggen…

Nä jag har inte lagt ner bloggandet, har bara inte mått bra. Har inte haft nån ork att sitta vid datorn och mobilen? Ja den gör mig ännu sämre!

Har varit förhelvetesjävlahängig igår och idag.. Speciellt idag!

Dagen började med huvudvärk och 2 alvedon. Mamma och pappa hade stuckit till Landskrona med en av småbrossorn för att hälsa på moster. Den andra broren va kvar. Skönt faktiskt. Vet inte vad jag hade gjort om han inte var här. Jag mådde skit!

Alvin vaknade strax efter att jag druckit alvedonerna så jag tog täcket och Alvin med mig och flyttade ut på soffan i vardagsrummet. Vi tittade på bolibompa och både jag och plutt somnade.. Jag vaknade av att magen protesterade efter mat, så jag gjorde värsta muren runt Alvin så han inte kunde trilla ner från soffan, å så gick jag upp.. Rotade och rotade och rotade å hittade inte nånting jag ville äta. Min lillebror kom ut å undra vad jag gjorde..

Så sa jag till honom att ja leta efter något att käka men fanns inget lätt man kunde göra.. Så stod han och tittade på mig å gick runt i köket.. Han vågade inte fråga mig om jag kunde göra korvstroganoff (han älskar när jag lagar det) Så jag frågade honom (då jag fattade att han försökte fråga mig det) om han visste nått vi kunde äta som gick snabbt… ”Hmm, ja. Men asså om du vill så kan vi laga korvstroganoff?” å så värsta osäkra minen.. Typ, skrik inte på mig! haha

Så gick jag med på det då jag själv va sugen på det och det går cp snabbt att göra.. :) Blev jättegott men jag mådde jätte illa. Kändes precis som när jag precis blivit gravid och inte klarade av några lukter eller smaker. Ville spy för allt… Efter det gjorde jag världens enklaste och godaste Milkshake till oss..

Eller ja.. min bror sa det iaf. Haha om det nu är sant vet jag inte. han kanske bara fjäska?? Han ville iaf ha mer ! :D

Och det är världens enklaste recept oxå tro mig! Inget speciellt i alls. :)

Ska lägga upp ett litet recept.. Därefter städade jag lite, men klarade sen inte av resten, jag deckade i soffan igen och sov tills Alvin vaknat. Men broren hade tråkigt och lekte med honom tills han somnat igen. å då mina vänner sov både jag och Alvin till kl 4. Mamma och pappa kom hem halv 6. då satt vi å pratade med killen och hans mamma. Hon undrade varför jag var så hängig.. :/

… För att sammanfatta det hela åvanför så har jag bara latat mig och varit hängig. Inte gjort något vettigt en enda sekund. Jag håller på bli sjuk känner jag och tuggar alvedoner. Thats it. PUSS

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 5 =