Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Har man inget annat val, får man hitta på ett!

Bebis sover IGEN… det blir nog en sitta-uppe-natt . Men nu medan mamma och pappa är uppe ska jag springa in i duschen och fräscha upp mig lite.. Ska bli riktigt skönt. Måste även ta tag i ögonbrynen som för tillfället ser ut som M:ett i McDonalds..

…Mamma kom på en bra sak innan som Alvin tyckte var kul. Hon tog hans filt och satte den runt midjan på honom, satte ner honom på golvet och så fick han studsa lite med sig själv där. Det uppskattades enormt såg jag! :D

DSC_0649

DSC_0647Nu, duschen mina vänner. Be right back!

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × = 24