Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Havandeskapsförgiftning på gång – v.30

Imorse vaknade jag med världens huvud- och axelvärk på vänster sida!

Jag är så trött på detta, varför ger det sig inte!?

Som jag skrev i inlägget som försvann i förrgår, så var jag hos läkare i måndags pga yrsel illamående och ett onormalt tryck över hela vänster sida. Jag trodde jag även hade fått öroninflammation på huvudvärken, men det visade sig vara högt blodtryck.

Så min första dag på jobb efter 4 veckors semester blev jag sjukskriven resten tiden.
Fick träffa barnmorskan i onsdags och då hade blodtrycket lyckats komma ner rejält efter all vila. MEN, troligtvis är det havandeskapsförgiftning på gång så jag måste ta det jätte lugnt i fortsättningen. Hur lyckas man hålla ett blodtryck nere? Jag orkar inte ligga och vila hela tiden, man får ju ont i kroppen av bara det!

Jag hoppas HOPPAS mer än någonting att det inte utvecklas till HF!

Idag ska jag träffa BM för kontroll igen. Hoppas blodtrycket är som det ska! Urinen har det inte varit några fel på så jag håller tummar och tår för att det stannar så resten av graviditeten!

Denna veckan gick jag in i v. 30! Så ca 10 veckor kvar! Om det inte blir som storebror som kom redan i v.38! :)

wpid-wp-image-1604566452jpg.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − ett =