Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Hemma efter en dag med… shopping??

Eller ja? Jag köpte mig faktiskt en hemtelefon på Kjell&Company, panodil och omeprazol på Apoteket och NÄSTAN en skjorta på Kappahl… Haha, ja nästan.. Men jag köpte inte den..

Ångrar mig som fan nu… :/

Men ja, jag kände att jag behövde pengarna till viktigare saker så jag struntade i det… Efter att ha lagt 400kr på en hemtelefon kände jag att nej, det får räcka för idag…

philips-cd2801En sån här fick följa med mig hem idag.. 399;-

En reaktion på ”Hemma efter en dag med… shopping??

  1. Tack så mycket! Det känns hur roligt som helst…
    Och du, grattis till lägenheten.. Skönt att du börjar känna dej som hemma nu också!!
    Kramar!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − fyra =