Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Here we go again…

Ingen uppdatering igår (förutom förlossningsberättelsen) . Vet faktiskt inte riktigt varför.

Hände inte mkt. Jag gick upp runt 12 och skulle iväg på kontroll med Alvin 13:50 igen. Försöker hinna med dom viktigaste nu innan vi reser ner till Bosnien. Därefter drog vi till Ö&B, Jysk & Willys. Köpte på Ö&B en rosa mus till datorn, då min gamla gått sönder och en förvaringsburk till Alvins modersmjölksersättning. Var tvungen till att göra det, eftersom det börjat komma en massa kryp som liknar löss när jag har förpackningen öppen. Även fast jag sätter en sån klämma som håller förpackningen stängd så lyckas dom hitta dit. Så vi har fått rensa skåp och lådor pga dom…

Iaf… På Jysk köpte jag en hårfön (finally) och på Willys köpte vi käk och en massa annat gott.Bl.a salta pinnar och dammsugare & MER med päronsmak :D hihi . satt jag faktiskt och krängde till sådär halv 3 inatt.. Weirdoooo!

Nej men vi hade även varit ute mkt i solen och påväg hem kände jag av att huvudvärken kom krypandes. hade inte Hunnit dricka kaffet när jag gått upp heller för Alvin var grinig hela tiden så det blev kvar på bordet.. Misstänker att jag hade huvudvärk för det..

Iaf vi träffade på två kompisar påväg hem oxå som hjälpte oss med sakerna så vi ville bjuda på kaffe :) Det var faktiskt jätte snällt av dom. Vi hade faktiskt så mkt saker så vi var tvungna att låna en av Willys vagnar för att få hem allt………………Nu gråter Alvin, ska mata honom and then fortsätter jag att berätta….

EDIT:

… sådär ja!

Iaf.. vi bjöd på kaffe och det var verkligen jätte trevligt :) Pratade en massa och hade det allmänt roligt. Men huvudvärken blev bara starkare och starkare och illamåendet kom oxå fram.. Först drack jag en Alvedon eftersom vi inte hade fler och ringde mamma så hon  kunde hämta hemifrån. Dom hade bara Panodil så det fick bli en sån. Men det hjälpte inte, det blev bara starkare och starkare så jag var tillslut tvungen att gå och lägga mig. Dom reste sig oxå upp och skulle hem då (jag fick jätte dåligt samvete över det, kändes som om jag tvingade hem dom) och jag gick raka vägen in i rummet. Jag hade så ont att tårarna rann av sig själv, allt ljus störde mig, tabletterna hjälpte inte ett skit och jag väntade bara på att jag skulle kräkas… Men jag lyckades somna!

Sen sov jag faktiskt till halv 12 och gick upp för att prata med älskling. Han ville se Alvin. Helt sjukt vad lik han är sin pappa! Haha :D Mina två pojkar ♥

därefter somnade jag inte förrän 4 på morgonen..

Trust-Mini-Travel-Mouse-Pink-(16145)En sån här mus köpte jag på Ö&B . Kostar bara 99;- och finns i tre olika färger (Svart/rosa/grön). Visste inte om jag skulle ta den svarta den rosa eller den gröna.. Iom färgerna ser metallic ut så är  dom jätte fina. Men jag brukar alltid vara den tråkiga typen som köper svart och grått så det fick bli en rosa tillslut… :)

1002Och en sån här fön köpte jag på Jysk.. Inget speciellt märke men billig var den. 149;- :) .. Sålänge den funkar som den ska så kvittar märket. haha
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = åtta