Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Hey sexy ladie.. I like you (eye)brows … *not*

Asså en sak till innan jag sticker iväg.. Fy*an vad hemskt!! Hahahaha har inte hittat min pincet på en evighet så såhär ser mina fina ögonbryn ut nu! :

PICT0001

Skämmer ut mitt liv ju! haha man kan nästan tro det är en kille på bilden! ^_^

ENJOOOOY!

En reaktion på ”Hey sexy ladie.. I like you (eye)brows … *not*

  1. hehe inte så farligt! du skulle sett mina, jag får aldrig ordning på dem :P hoppas du hittar din pincet :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 0