Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

HOPPLÖST!

Ok jag ska tella er bout min dag..

Vi träffades nere på knutpunkten (syrran, ja å Alvin) . Tog 22an upp till IKEA, och bestämde oss att först dra till Elgiganten . På Elgiganten frågade vi om kameran som just nu är på kampanjpris för 3990kr  . Förstår ni att jag blev glad??

Iaf.. vi tog kameran och syrran skulle få den på avbetalning men Nej.. A-kassa är ingen Inkomst verkar det som! Stör mig som fan. Trodde jag skulle börja böla seriöst!

Iallafall.. vi orkade inte dra till IKEA så vi drog till närmaste stället för att käka. MAX! . Inte direkt favoritstället men jaja. När vi kom in dit beställde vi UMAMI menyn som var uuuuuuuuuuuunderbart god! Herregud ja! Det är vad jag vet som jag ätit hos dom den godaste hamburgaren hittills!

Det satt fint …

Efter det fick jag syn på EXPERT som låg i närheten så vi frågade där oxå. Och guess what.. Gick inte där heller! Så vi sket i det å drog hemåt. På bussen gjorde mannen mig ”ännu gladare” .. för att lugna mig när vi kom hem gjorde jag korvstroganoff men orkar inte äta så jag sitter med kaffet framför mig. Frågade pappa snällt om han skulle kunna ta ut kameran på avbetalning då han jobbar och har inkomst. Å gissa vad?! jag har världens ”bästa” pappa som svarar NEJ!

Ja menar.. det är inte ens han som ska betala för den. :(

mbssdddd

En reaktion på ”HOPPLÖST!

  1. oj vi åt samma hamburgare idag hihi snacka om sammanträffande!! håller med att den var god! älskar max!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 1 =