Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Hur kan man hjälpa!?

Jag är heeelt slut!

Gnäll och gnäll och kläng hela dagen idag!

Kan tänderna verkligen hålla på såhär? Hela ”tandgelen” är slut på bara några dagar!?

Hur kan man hjälpa honom? Hur lindrar man tandsprickning!?

Eller ja, vi misstänker att det är det… 

Btw, har ni sett så galet mycket hår jag har tappat på sidan! 😂

Jag som var så glad över att det växt så bra under graviditeten!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − två =