Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Hur vet jag om det är slemproppen? – v.35

Nu har jag äntligen lite tid över!

Alvin är på förskolan och för en gångs skull är det inte massa spring överallt.

På samma gång som jag tycker det är skönt när jag har något att göra så är det lika skönt att bara ligga och vila… tills ryggen börjar värka, sen pallar jag inte mer! Haha

Idag är jag hela 34 veckor gången och går in i vecka 35!

Jag ljuger om jag säger att det knappt märks av! För det gör det verkligen!

Ända sedan jag gick in i vecka 30 har det bara blivit tyngre och tyngre.

Nu i vecka 35 känner jag mig som en tickande bomb! Magen är ivägen heeela tiden, sammandragningarna skitjobbiga! Jag är trött och irriterad nonstop! Näsan är helt täpt så jag kämpar efter andan all day long!

Att ta på mig kläder och strumpor!!! Jag menar kläder??? Vad är ens det? Här går man runt i trosor och linne om dagarna!

…Förutom när vi ska någonstans förståss!

Då tar det en halvtimme att dra på sig byxor och ännu en halvtimme att få på sig bh och tröja! Strumpor brukar jag försöka mig på, sen skiter jag i det efter halvvägs typ! Kämpar efter andan och ser ut som en livlös fisk!

Bm sa det var mycket bebis i magen! No kidding, eller hur!?

Ber till GUD att han kommer åtminstone i vecka 38! Som sin storebror!

På tal om att föda tidigare!? 

Hur kan eller brukar en slempropp se ut? Måste den alltid vara blodig? Kan den vara typ jätte, JÄTTE tjock och se ut som som en klump? Hur vet jag om det är den som lossnat?

Nånting kom ut igår (ursäkta äckligheten) som inte alls såg ut som vanliga flytningar? Dock inte blodigt men väldigt konstigt. Någon som vet?

Hur såg det ut hos er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = fem