Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Im home and Im tired!

Japp, så sant som det var sagt!!

Kom hem från praktik och FUB för en stund sen. Var jätte intressant och bra information man fick där. Bra att veta sen när det är dags för lilla jurdgubb att komma ;)

Drog in en sväng på söder men hittade inget jag ville ha så det blev hem istället. Fanns ju dock maassa bebissaker som NÄSTAN kom hem med mig men då skäller dom bara på mig såd et får vänta lite till..

 Har precis gjort färdigt ris och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från stan. Och jag hoppas verkligen dom har med sig en maaaasssssssaaaaa frukt för jag är sjuuukt sugen på sött å då tar jag gärna frukt om jag inte kan äta nått annat sött här hemma!!

Vädret är urtrisst idag.. grått, regnigt, tråkigt å man vill ju bara sova.. ska kanske göra det en stund sen. Får se…

Frästen.. Jag blev lite sugen på att köpa en kamera för 500;- idag.. meeeeeen, jag tror inte mamma å pappa blir så glada om jag köper den nu… får se när dom kommer hem sen :) för då blir den min annars.. dom kanske oxå vill betala lite :P .. vi får se!

Nu ska jag steka Cevapcice haha och göra skitgod spenatsås till det..

Hörs sen.. Pussar ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 8