Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ingen inkomst… ingenting!

Just ja… jag flög in en runda på Elgiganten då det precis var i närheten av IKEA.

M. har ju bil så det gick otroligt snabbt. Tänkte jag skulle hämta upp systemkameran när jag ändå va där (alltså på avbetalning ca 4 månader) .. Men gissa vad!

– Det går inte.. Varför? eftersom jag inte har någon inkomst!! .. Men vafan asså! OCH? Jag har ju pengar!?

Där blev jag lite sårad eftersom jag stod där och hade kameran i handen, skulle bara ta med mig den .. såg på den där Kära öppningen med två gliddörrar som jag bara skulle gå ut med kameran genom.. Klicka från OFF till ON och börja ta dom där bilderna jag längtat efter så länge… Prova från det ena inställningen till den….. KNACK! KNACK!! HALLÅ DÄR?! VAKNA UPP UR DRÖMMEN! DU HAR INGEN INKOMST!!

INGEN INKOMST = INGEN KAMERA!

BYEBYE!

Gjorde ont?? Japp…

mbssdddd

2 reaktioner på ”Ingen inkomst… ingenting!

  1. synd att du inte kan köpa den! du kan be någon annan att ta på sig avbetalningen så kan du betala till dem istället? :) annars får du spara :)

  2. vad tråkigt! räknas inte föräldrarpenning som inkomst? jag menar, jag har jobbat innan jag gick på mammaledighet och jag får mina pengar från försäkringskassan -80% jag tjänat under min tid som jag jobbat! surt! kan inte mammor köpa saker på avbetalning???? det är ju diskriminering!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 6