Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ingen lycka här nej…

Okej… Ingen lycka här nej.. Får väl spara mig fram till en kamera istället. ;) inget på ikea heller vi pallade inte gå in där.. Eller syrran är trött så jag ansträngde mig inte heller för att gå in. ;)

Nu ska vi ner å hälsa på kusinerna. HEJ SÅ LÄNGE

Posted from WordPress for Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = sex