Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ingen välling inte…

Idag kom ju mitt Buzzador-paket hem…

Enligt Buzzador skulle Vällingen komma vecka 5, vilket det är denna veckan, right??

Och Dove produkterna skulle komma vecka 6, vilket är nästa vecka, eller hur??

Mmm… men antingen är det felskrivet eller felskickat?? Jaja, det var bra vilket som.. :) .. Nu ska det buzzas! ;D

DSC_0398DSC_0399

En reaktion på ”Ingen välling inte…

  1. jag skulle få hem vällingen v5 också men inte har det kommit!
    Kul att du fått vara med i Dove! jag kom ej med!=(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + två =