Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Jadro Cocos-Choklad

Mmmmmmmmmmmm Asså!!!!!!

Jag har kommit fram till att dessa är mina favoritkex nu!!

product_image_1688guuuuud asså ja trodde det inte fanns några godare än kexchoklad! Men dessa va verkligen mumsiga!! :D (sitter å mumsar på dom nu oxå! haha)

Igår när vi va i stan å skulle hem ringde pappa å sa att vi skulle få gäster.. Så vi svängde in på Alfogross för å köpa gottegrejor! hihi . Bla dessa kexen. Så när gästerna drog tog jag med mig lite gott å blandat till mormor så vi kunde ha till kaffet iom min syrra va där å mammsen följde med.

Det finns en till sort fast rött pack å är av bara choklad innuti har jja för mig.. å dom vet jag inte är så goda. Hatar när mamma å pappa köper hem dom! Men så såg ja detta packet på Alfogross igår å bad mamma ta det istället!! Åhhhhhhh det är de godaste jag ätit!!! ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 7