Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Jag fortsätter som vanligt… v.33

God Morgon!

Söndag idag och jag är uppe sedan en timme tillbaka ca!

Mannen har åkt till jobb och Alvin sover så jag passar på att skriva några rader innan dagen sätter igång på riktigt! 

Den sista tiden händer inte jätte mycket så jag har inte riktigt känt mig motiverad till att skriva. Den mesta tiden handskas jag med min huvudvärk! Är inne i 9 månaden (v.33) med huvudvärk i princip varje dag! 

Vissa dagar har varit bättre än andra men den största tiden går åt alvedon och sängen! 

Under denna veckan avslutade jag även arbetet på lasarettet. Var sjukskriven mina 3 sista veckor innan avslut p.g.a huvudvärk och högt blodtryck och sen var det bara att lämna nycklar och bricka, packa mina saker och säga hejdå!

Känns helt sjukt att jag inte kommer tillbaka efter mammaledigheten. Det är verkligen ett ställe där jag det sista året lärt känna allihopa och kommit nära dom på något sätt. Jag har stortrivts och kommer sakna dom otroligt mycket! 

Förhoppningsvis fixar jag utbildningen som medicinsk sekreterare efter mammaledigheten och kommer tillbaka! ;)

Vad gäller bebisen, så har jag i princip inte gjort nånting! Rensat ut garderoben där bebissakerna/kläderna ska vara, gått genom några av Alvins bebiskläder och ska börja tvätta allt snart!

Imorgon ska vi på Ultraljud och jag hoppas att allt är bra med mini i magen! OCH att vi äntligen får veta om det är en flicka eller pojke! Är så pirrig i magen och längtar!

Denna veckan hoppas vi även att vi hinner med Ullared, innan jag blivit allt för stor och tung! Och det är nära, jag lovar!

Vi ska handla det viktigaste till mig och bebis där och lite regnkläder, strumpor och underkläder till Alvin. Får hoppas där inte är mycket folk just den dagen!

Nu ska jag in i duschen och fräscha upp mig lite, därefter blir det kaffe och frukost!

Hej så länge! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × sex =