Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Jag hinner inget!

Jag fattar inte var denna tiden tar vägen! 

A. lämnade Alvin på förskolan imorse och runt halv 11 åkte vi iväg för att kolla runt lite på begagnade småbilar. A. behöver en ”pendlarbil” som han kan ha när han jobbar och vill inte köra runt med den nya Volvon. Sedan vi köpte den har han redan lyckats köra rätt mycket med den, eftersom han jobbar en hel del plus att vi alltid måste iväg någonstans när han är ledig.

Så nu är han ute efter en liten bil att kunna köra med till jobbet och vi var iväg imorse och letade på olika bilförsäljningar utan att hitta något passande. Han ringde runt till olika privatpersoner men antingen var bilarna sålda eller så svarade ingen. Så vi får fortsätta leta.

Kl 13 hämtade vi Alvin och åkte hem för att äta. 

Jag lagade kycklingrullar igår kväll som vi åt med en jätte god sallad som Adis lagat! Herregud, man kunde äta salladen själv! ❤

Jag har precis plockat undan och lagt mig för att vila fötterna en liten stund innan vi går ut och cyklar till parken med Alvin. Insåg att klockan är strax efter halv 4 och jag fattar inte var tiden tagit vägen!? Vad hände mellan 1 och halv 4? Vi har ju bara hunnit äta! Helt sjukt!

Ibland känns det verkligen som att tiden inte räcker till! Som att det behövs några extra timmar på dygnet för att man ska hinna med å göra allt man vill!

Håller ni inte med?

2 reaktioner på ”Jag hinner inget!

  1. Oj, mitt andra har inte kommit än och jag klagar redan på tiden! Haha
    Hur blir det när jag har två då? Är så rädd att tiden inte ska räcka till för både Alvin och bebisen. Nu mot förlossningen börjar jag få smått panik över det. Jag vill inte att Alvin ska känna sig utanför

  2. Jag håller med! Jag har 2 barn nu. Det är mer rörigt och verkligen inte lätt att ens hinna gå på toa eller så är det dags igen att ge min bebis mat igen. Det är inte klokt vad tiden kan gå…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 2