Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Just det…

Forgot to tell you… Mitt hår blev skitbra! Jag är riktigt nöjd med det! :D

Det jämnade ut sig och nu har hela håret en fin röd nyans! Det blev dock mycket mörkare än tjejen på bilden har men det gör inget då jag är FÖR mörkt hår! :D

… Vi har varit hemma från promenaden en stund nu.. Fick med mig lite nödvändiga saker till mig själv.. Och en sak måste jag bara tipsa om. Jag vet inte hur och vad ni tycker om märket GARNIER. Jag har aldrig tyckt om deras schampoon av nån anledning. Dont ask me why. Har själv ingen aning.

MEN… på Ö&B i helgen, när jag var där med mina föräldrar, köpte jag med mig Garniers hudvårdsprodukter. De heter Garnier Skin Naturals – Nordic Essentials. Drog med mig Rengöringsmjölk och Ansiktsvatten som innehåller Rosextrakt. Iom jag på vintern har sjukt torr hud runt ögonbryn och näsa så tänkte jag att jag provar.. Kan ju inte direkt skada. Å 39kr/st var inte dyrt heller så det fick komma hem med mig..

Har använt båda nu morgon och kväll varje dag och det torra är REDAN borta.. Huden är helt mjuk och len.. Så innan när jag var inne på Ö&B kollade jag runt lite och hittade ännu en produkt från den ”serien” . En fuktcreme eller ”Day Cream” .. Den kostade 39kr den oxå så den fick oxå följa med hem till sina kompisar Ansiktsvatten och Rengöringsmjölk.. Så nu är det bara att hålla huden fräsch.. :D

Ett tips till er som har torr hud är att prova den om ni inte gjort det innan.. Visst, jag kan ju inte garantera samma resultat som på mig men det är värt ett försök och inte är det dyrt heller! :D

hhhhhhhhhhhhhhh

image.aspx

… Å just det, hårfärgen var oxå Garnier! Och den är jag nöjd med till 100% .. :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 5