Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

KAN INTE BESTÄMA MIG

Nej. Jag får inte till det riktigt?

Många gamla inlägg flyttades inte över – därmed Kategorierna.

Ser it som att jag stannar på Minbebis tills jag hittat en lösning. – Om jag nu gör det!

… Jag och Alvin befinner oss hos min syster just nu och myser i hennes soffa. Han är med och skriver inläggen förstår ni. ;D

Nej, han har faktiskt somnat i min famn. Två gånger har han ramlat och slått sig ordentligt i huvudet och rivit sig under näsan OCH fått en bula vid ögonbrynet.

Så tårarna måste ha tröttat ut honom så han sover lite nu.

…Postat med WordPress för Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − fem =