Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Kommer bli en låååång natt…

Mm.. tell me about it!? … Fisungen har vaknat och vägrar somna om! Han ligger å jollrar fram en massa ljud! Haha..

Jag får väl underhålla mig med facebookspel, bloggen och lite annat istället (tills han tröttnar på att ligga) … frästen så låter det som att han skiter i blöjan nu så mamma får väl en liten present innan läggdags.. Why not lixom? Lite Väldigt mycket fisar och stöningar på köpet oxå!

UNGEEE!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 13