Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Lite hjälp och tips någon??

Idag mina vänner är det sista dagen innan helg för mig! :)

Imorgon har Alvins förskola stängt så jag har tagit en ledig dag. På det kommer även svägerskan, hennes man och deras son till oss!

Har mycket jag måste hinna med där hemma. Blir nog en natt utan sömn för min del! Haha

Just nu står jag och kopierar en hel hög med papper så jag passar på att skriva lite.

Igår provade jag på något nytt med syrran på träningen. Nämligen Cykling HIT (hette så). Något som Spinning kanske? Var sjukt tufft men det gick! Tror ärligt talat jag aldrig blivit så svettig och trött i hela mitt liv!

Men vi ser det som positivt! ;)

Idag däremot vet jag inte vilket som gör mest ont på mig… rö*en av sadeln eller benen av själva cyklandet!! Både och! Smälter in i varandra! Haha

Jag kollade vågen igår och den stod på nästan 1,5kg+! Jag äter som jag gjort  (lchf) och jag har tränat varje vecka 2-3 dagar i veckan. Både styrketräning och kondition. Plus 2 pass!

Kan det verkligen stämma att det är musklerna som ökat? Å inte fettet?

Jag kämpar verkligen med vikten och att se 1,5kg plus är väldigt knäckande! Speciellt när jag kommit igång med träning osv.

Jag äter dock mer frukt nu när vi är inne i clementin-säsongen! Jag älskar dom!

Kan det påverka??
Jag skulle verkligen behöva alla möjliga tips från er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = tolv