Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Lont Time No See…

Nä nu, va säger ni? Nu återvänder jag till bloggen igen.. Ska försöka hänga kvar bara! ;)

Som jag sa innan nyår så hade jag en ”hemlighet” som jag inte kunde berätta förrän den blev 100% säker..

Egentligen är det ingen hemlighet, då jag inte höll den hemlig för någon annan än bloggen. Men eftersom jag inte var säker till 100% så ville jag inte skriva något ifall det inte skulle bli av…

Men det blev det, 100% säkert!! … Så det är så att jag ska flytta! :) Har fått en lägenhet, kontraktet är skrivet och nycklarna till lägenheten är mina! Mina nyckar = Min lägenhet! ;D

Så jag ser otroligt mkt fram emot att få flytta in där! :D

DSC_0108

… Så så är det ja! :) Efter allt som hänt ska det bli så sjukt skönt!! Och som jag Längtar ihjäl mig! … Nu blir det coffie!! :D

Hej så länge!

En reaktion på ”Lont Time No See…

  1. fyfaaaaaaan vad kul gumman!! :D ååh, så glad för din skull! :) Nu saknas bara mannen din! men som jag fattat kommer han förhoppningsvis snart? (a) :) Saknar dig! Hoppas allting är bra med dig, och lille alvin! :) <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 2