Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Min Första Skrivbok

wpid-20160121_182804.jpg

Jag hittade för ett tag sedan en hel hög skrivböcker på Willys som är för barn i olika åldrar!
Fanns från 3 år och uppåt! Och billiga var de också, 10kr st!

Igår kväll invigde jag och Alvin den första från 3 år som heter Min första Skrivbok. Riktigt bra och praktisk måste jag säga!

I boken får barnet lära sig skriva genom att de ritat pilar och siffror i bokstäverna. När man sen skrivit färdigt ”Ett hus” t.ex. så kan man följa pil till prick och rita huset själv! Riktigt fiffigt!

Alvin tyckte om den jätte mycket och vi kom överens om att vi gör 3 sidor varje dag för att han ska få träna på att skriva lite. När vi är klara med denna boken så kommer han upp till Level 2 (min och hans fantasi) och får då börja på en annan bok som är till barn från 4/5 år! Det tyckte han lät jätte kul!

  wpid-20160121_182745.jpg wpid-20160121_183214.jpg wpid-20160121_183220.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − sex =