Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Min lilla älskling innan vi drog ut idag ♥

Hehe Alvin i sin vagn idag innan vi skulle iväg och hämta mitt paket .. Så söt va han och shortsen är helt stora för honom, detsamma gäller kepsen! Haha var tvungen att ta bild på honom!! ♥

uoguugugug

PICT0052 (3)

En reaktion på ”Min lilla älskling innan vi drog ut idag ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + fem =