Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Min pojke har blivit stooor!

Ooh Ja! hihi det har han minsann! :D

Det har varit en fulltuppdag idag :D Morbror och kusinerna drog runt 2 idag. Och Alvin skulle på kontroll idag halv 3 :) Så 5 i halv 3 drog vi hemifrån :D Precis i tid till kontrollen. Det visade sig att han blivit jättestor pojke!!!

På 5 veckor har han blivit 7 cm längre så min lilla plutt är 57cm lång och han väger heela 5kg :D hihi. Hon mätte runt huvudet oxå. Har för mig det var 38 men kommer inte riktigt ihåg… Efter det tyckte jag vi kunde gå en liten runda för det var jääättte fint väder idag! Och varmt! Det slutade med att vi tog bussen upp till Maxi :D haha

På bussen var busschauffören en j*vla surgubbe som jag gärna ville strypa!!! Det var onormalt varmt! 2 vagnar + 2 rullatorer men bara den ena rullatorn fick plats och den andra kom inte förbi pga allt folk så den fick stå mitt i vägen så man inte ens kunde komma förbi. När jag skulle av vid maxi så gick det inte ens att vända vagnen pga allt folk så jag kunde ta ut vagnen på bakhjulen utan fick ta ut den med framhjulen, och idioten ville inte ens ta ner bussen så det slutade med att alvin åkte upp och slog i huvudet och nästan trillade ut ur vagnen. Jag blev riktigt förbannad och började svära en massa för mig själv… då hörde jag en kvinna och en man skrika till busschaffören ”Ta ner bussen e du blind eller?! Hon får ju inte ut vagnen när den är så högt upp!” och idioten svarade ”Jag har väl fan inte tid med att uppfylla allas önskningar! Ser jag ut som tomten eller!” … Så var det en gammal man som knappt kunde stå på sina ben som hjälpte mig med vagnen.. Asså jag förstår mig inte på vissa busschafförer…

… På Maxi skulle vi kolla hårfön för mormors e död men hittade ingen billig för dom hade typ rea på allt så det var mkt som var slut… Så jag köpte trosskydd, rakhyvlar, flaskborste till mamma å pappa för dom hade ingen och en massa NAN1 till Alvin. Köpte både både vanlig och PRO .. tänkte jag kunde prova den oxå?? Frågade bvc läkaren vf han åt så mkt hela tiden å hon sa att det skulle vara normalt men att jag kunde börja med NAN2 litegrann när han blir 3 månader.. :)

Iaf… sen träffade vi på mammsen på bussen och åkte till dom. Blev lite mat och sen kom fastighetsägaren hem till dom. Det var dags att skriva på kontraktet för den nya lägenheteeen! :D wihoo! så 1 september flyttar vi in :)

alvin

2 reaktioner på ”Min pojke har blivit stooor!

  1. en stor liten pojke hhhehe :D roligt att höra att han utvecklas :D håller med att det är jobbigt med bussarna! dom tänker ju inte på allas säkerhet vilket dom borde göra! speciellt små barn!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 25